Se spala langustele si se sterg cu un prosop de hirtie. Se pune intr-un castron si se aduga sucul de lamaie. Se incinge uleiul intr-o cratira, se aduga langustele si se prajesc, se amesteca incontinuu, timp de 5-6 min. Se aduaga untul, ceapa si mai lasa 2 min. Toarna coniacul si se lasa inca 3 min. Se presara tarhonul, se asezoneaza cu sare si piper si se aduga smintina. Se lasa la foc mic pina cind smintina a format un sos. Se imparte la sase castronele si se serveste cu bagheta, iar alaturi nu uita de castronele cu apa si prosoape de hirtie.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii