1. Se strecoara laptele intr-o oala si se amesteca cu un praf de sare, dupa preferinta.
2. Se lasa la prins pentru 24 de ore.
3. Dupa ce s-a prins se bate bine cu telul si se pune in sticle care se introduc la frigider.
4. Este un aperitiv racoritor, mai ales in perioada aceasta.
Trebuie sa tineti seama ca sursa de la care provine laptele trebuie sa fie de incredere, pentru ca laptele nu se fierbe, se foloseste netratat termic.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii