Lapte batut

Timp pregatire
1440 minute
Complexitate
redusa
Lapte batut

Ingrediente

  • Pentru ca zilele trecute am fost la tara si am luat, printre altele, si niste lapte proaspat de vaca, m-am hotarat sa il fac o parte lapte batut.
  • -3 l de lapte de vaca;
  • - un strop de sare.

Mod de preparare

1. Se strecoara laptele intr-o oala si se amesteca cu un praf de sare, dupa preferinta.

2. Se lasa la prins pentru 24 de ore.

3. Dupa ce s-a prins se bate bine cu telul si se pune in sticle care se introduc la frigider.

4. Este un aperitiv racoritor, mai ales in perioada aceasta.

Trebuie sa tineti seama ca sursa de la care provine laptele trebuie sa fie de incredere, pentru ca laptele nu se fierbe, se foloseste netratat termic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor