1. Se strecoara laptele intr-o oala si se amesteca cu un praf de sare, dupa preferinta.
2. Se lasa la prins pentru 24 de ore.
3. Dupa ce s-a prins se bate bine cu telul si se pune in sticle care se introduc la frigider.
4. Este un aperitiv racoritor, mai ales in perioada aceasta.
Trebuie sa tineti seama ca sursa de la care provine laptele trebuie sa fie de incredere, pentru ca laptele nu se fierbe, se foloseste netratat termic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii