1. Se strecoara laptele intr-o oala si se amesteca cu un praf de sare, dupa preferinta.
2. Se lasa la prins pentru 24 de ore.
3. Dupa ce s-a prins se bate bine cu telul si se pune in sticle care se introduc la frigider.
4. Este un aperitiv racoritor, mai ales in perioada aceasta.
Trebuie sa tineti seama ca sursa de la care provine laptele trebuie sa fie de incredere, pentru ca laptele nu se fierbe, se foloseste netratat termic.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii