Ingrediente
Legume:, 1 praz, 4-5 cepe, câteva mâini de spanac tânăr, 1/2 ţelină, 3 morcovi, 1 ardei, 3 căţei de usturoi, 1 cutie de ciuperci, sos de soia, câteva linguri de seminţe de susan, piper, ras-el-hanout, 1 plic de pesto cu seminţe de dovleac, , Pentru sos 1:, brânză frământată, 1 cutie de roşii în bulion, nişte caşcaval pentru ras, , Pentru sos 2:, 3 ouă, 3 linguri de smântână, ulei, sare, , foi de lasagna
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
20 voturi
Mod de preparare
Se prepară separat sosurile.
Foile de lasagna se fierb( ale mele au fost făcute de mine). Cele din comerţ pot fi prefierte, respectaţi instrucţiunile de pe cutie.
Se unge o tava cu foarte putin ulei, se pune un rând de foi de lasagna, un rând de legume, sosul roşu, se rade caşcaval, apoi iar foi, legume, cascaval.
Se termină cu lasagna peste care se toarnă un sos din ouă, cascaval ras şi smântână.
Se dă la cuptor până s rumeneşte.
Am servit cu iaurt de casă. Sunt delicioase.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 martie 2011
Ce aromata!***** Ras-el-hanout este printre condimentele mele preferate; in araba inseamna " fruntea magazinului" sau condimentul cel mai fin. Este caracterizat prin faptul ca ingredientele se prajesc si apoi se macina. Condimentele de baza sunt:chimin,cardamom, cuisoare,chilli,coriandru,tumeric,scortisoara,nucsoara; dar de la o zona la alta se mai adauga multe altele: pudra de fructe de padure,rogoz,macese,piper de Guineea( semintele Paradisului),radacina de iris german( pentru aroma),piperul "calugarului"(vitex agnus-castus). Fiecare magazin de condimente are reteta lui"secreta"!!!!!!! Acest condiment este considerat un afrodisiac.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 martie 2011
Delicioase ! aceste paste cu legume imi plac la nebunie yumi,yumi.***** O primavara minunata sa ai, draga mea.
Daniela (Chef de cuisine) , 01 martie 2011
Fain arata !
mihai (Chef de cuisine) , 01 martie 2011
Foarte buna aceasta reteta, felicitari!*****
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 01 martie 2011
Ce bunãtate!!!
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 01 martie 2011
ce bunatate...yamiiii... O primavara frumoasa!