Spanacul spalat si se opareste.Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in unt incins.Se adauga spanacul scurs si tocat si se mai caleste 5 minute.Ptr. sos se ,se incalzeste supa instant,apoi se amesteca cu crema de branza si branza de vaci.;se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara.Sosul de branza se toarna intr-o forma de sufleu,apoi se pune o foaie de lasagna si 1/3 din umplutura de spanac;se repeta,iar ultimul strat va fi foaia de lasagna.Se toarna putin sos deasupra si se presara svaiterul ras.Se da lasagna la cuptor 40-50 minute,pana devine crocanta la suprafata.Se orneaza cu frunze de salvie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii