Se fierb foile de lasagna in apa cu sare,conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se amesteca branza cu smantana si se adauga zeama de lamaie.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se scurg foile de lasagna si se aseaza una linga alta pe un platou.
Se aseaza deasupra foi de praz si apoi branza amestecata cu smantana.se taie pe jumatate si se pune pe fiecare patrat o felie de somon.Se ruleaza apoi foile ce lasagne sub forma de cornet,se fixeaza cu fasii de praz si se orneaza cu cimbru.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii