Lasagna umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 foi de lasagna
  • sare
  • 2 fire de praz
  • 500g branza proaspata
  • 5 linguri smantana
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • piper alb
  • 16 felii somon afumat

Mod de preparare

Se fierb foile de lasagna in apa cu sare,conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se amesteca branza cu smantana si se adauga zeama de lamaie.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se scurg foile de lasagna si se aseaza una linga alta pe un platou.

Se aseaza deasupra foi de praz si apoi branza amestecata cu smantana.se taie pe jumatate si se pune pe fiecare patrat o felie de somon.Se ruleaza apoi foile ce lasagne sub forma de cornet,se fixeaza cu fasii de praz si se orneaza cu cimbru.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor