Se pune la fiert soia cu condimentul pentru mancare timp de 15-20 minute, dupa care se strecoara si se lasa la scurs.
Separat, se taie ceapa cubulete, se caleste foarte putin in ulei intr-o tigaie mare, apoi se pun peste ceapa rosiile, ardeiul tocat cubulete, usturoiul, condimentul Fuchs, boia de ardei iute, cimbru. Se amesteca de cateva ori si, peste acest amestec, se pune soia fiarta. Se amesteca din nou, la foc mic, cateva minute.
Intr-o tava medie (34 cm x 24 cm) se aseaza pe fundul uns cu ulei un strat de paste lasagna, exact asa cum le scoti din cutie, adica uscate, peste care se pune un strat mediu de compozitie. Se repeta straturile pana se umple tava, deasupra ultimului strat fiind tot compozitie.
Intr-o craticioara se dizolva cele 3 linguri de pasta de tomate si lingura de piper in 500 ml de apa si se acopera usor compozitia din tava.
Se pune la cuptor la temperatura de 200 de grade pentru 50 minute.
La final se orneaza cu patrunjel proaspat tocat.
Se poate servi si rece, eventual cu salata de muraturi.
Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii