autor:

Fara foto

» » Aperitive

Lasagne cu sparanghel

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
- 1kg sparanghel (eu deja l-am curatat, am indepartat partea lemnoasa si am despartit varfurile de tulpina), - 400 gr. dovlecel, - 1 ceapa de apa (eu am avut ceapa normala), - 2-3 linguri sos bechamel (eu am pus mai mult sos pentru ca imi place mai cremoasa), - 4 linguri parmezan, - 80 gr. unt, - sare, piper, - foi de lasagne

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Untul+ceapa taiata marunt+tulpina de sparanghelul+sare+piper se calesc in tigaie 5 minute.Se adauga 2/3 din dovlecelul taiat cubulete si se mai calesc 2-3 minute.Se adauga apa pana acopera ingredientele, se potriveste de sare, piper si se mai fierbe sub capac inca 10 minute.Apoi, tot ce este in tigaie se pasereaza cu blenderul.Rezultatul se amesteca cu sosul bechamel+varfurile de sparanghel+1/3 dovlecel ramas+parmezanul.ngem cu unt o tava termorezistenta, punem foile de lasagne alternand cu sosul.Deasupra terminam cu sos si razuim parmezan, apoi dam la cuptor pentru 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Pachetele (clatite) de vara

Pachetele (clatite) de vara

Incingem uleiul, adaugam carnea, apoi ceapa, ardeiul taiat cubulete si varza julienne (fasii inguste)

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • emadina

    emadina (Chef de cuisine):

    Foarte bun! Am pus cascaval si telemea de capra si zuchini in loc de dovlecel.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 iulie 2010

    Cred ca este grozav!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Arata super bine...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      pare buna,ador sparanghelul!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 iulie 2009

      Trebuie sa fie delicioasa. Merita incercata reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • - 1kg sparanghel (eu deja l-am curatat
  • am indepartat partea lemnoasa si am despartit varfurile de tulpina)
  • - 400 gr. dovlecel
  • - 1 ceapa de apa (eu am avut ceapa normala)
  • - 2-3 linguri sos bechamel (eu am pus mai mult sos pentru ca imi place mai cremoasa)
  • - 4 linguri parmezan
  • - 80 gr. unt
  • - sare
  • piper
  • - foi de lasagne

Raporteaza reteta

Retete
de Dragoe Ana
Salata cu ton

Salata cu ton

Intr-un cstron se taie ceapa marunt se amesteca cu maioneza,maslinele(fara sambure) si porumb,sarea

12 voturi    4 comentarii
10 min
Salate cu peste
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul congelat se decongeleaza se scurge de apa, se amesteca cu o cutie de smantana, sare, piper

3 voturi    4 comentarii
20 min
Sosuri
Pizza hot!

Pizza hot!

Se unge blatul cu ketchup.Apoi intr.un bol se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
chiftelute de cartofii