Intr-o oala de un litru se pun sa fiarba apa,untul si sarea.Cand da primul clocot,se trage oala de pe foc si se adauga faina toata amestecandu-se repede,trecand iar pe foc pentru cateva secunde.Cand este rece se adauga ouale,pe rand,amestecand dupa fiecare.Din acest aluat,cu ajutorul unui cornet se fac gaturi de lebada si corpuri care se coc in tava neunsa timp de aproximativ 30 de minute.Cuptorul nu se deschide 20 de minute.Se dau forma ovala corpurilor de lebada iar gaturile seamana cu semnul intrebarii.Cand sunt reci,formele ovale sa taie in doua jumatati,una se umple cu icre de peste iar cealalta jumatate se taie la randul ei in doua aripioare.Ochii lebedelor vor fi boabe de piper sau bucati de masline iar ciocul confectionat din morcov.Lasati imaginatia sa lucreze!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii