autor:

zana b.

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

"Legaturi" de fasole verde

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
800g fasole verde, 500g cartofi, sare, 8 feliute subtiri de costita afumata, 8 felii de cascaval Hochland, 3 linguri de ulei

Dificultate: Medie Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Fasolea se curata, se fierbe in apa cu sare 10-15min, apoi se lasa la racit. Se imparte fasolea in 8 parti egale. Fiecare"legatura" se infasoara intr-o felie de costita ce se fixeaza cu o scobitoare. Se pun "legaturile"" una langa alta intr-un vas de Yena.



Feliile de cascaval se taie pe jumatate si se asaza cate 2 felii pe fiecare legatura de fasole. Se lasa vasul la cuptor pana se topeste cascavalul. Intre timp, se prajesc in ulei incins cartofii curatati si taiati felii si se serveste alaturi de legaturile de fasole. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra ""Legaturi" de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui la cuptor cu usturoi si cartofi cu ierburi aromate

Pulpe de pui la cuptor cu usturoi si cartofi cu ierburi aromate

Se amesteca toate ingredientele pentru marinata.Se rade coaja de la ½ lamaie si se pune deoparte,

37 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarte pufoase cu ciuperci salbatice

Tarte pufoase cu ciuperci salbatice

1. Ruleaza aluatul foietaj si taie 12 cercuri a cate 8 cm diametru sau 4 tarte mai mari a cate 16

5 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 800g fasole verde
  • 500g cartofi
  • sare
  • 8 feliute subtiri de costita afumata
  • 8 felii de cascaval Hochland
  • 3 linguri de ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Orez basmatic