autor:

zana b.

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

"Legaturi" de fasole verde

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
800g fasole verde, 500g cartofi, sare, 8 feliute subtiri de costita afumata, 8 felii de cascaval Hochland, 3 linguri de ulei

Dificultate: Medie Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Fasolea se curata, se fierbe in apa cu sare 10-15min, apoi se lasa la racit. Se imparte fasolea in 8 parti egale. Fiecare"legatura" se infasoara intr-o felie de costita ce se fixeaza cu o scobitoare. Se pun "legaturile"" una langa alta intr-un vas de Yena.



Feliile de cascaval se taie pe jumatate si se asaza cate 2 felii pe fiecare legatura de fasole. Se lasa vasul la cuptor pana se topeste cascavalul. Intre timp, se prajesc in ulei incins cartofii curatati si taiati felii si se serveste alaturi de legaturile de fasole. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra ""Legaturi" de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole facaluita cu carnati

Fasole facaluita cu carnati

Fasolea se fierbe, se scurge de apa si se bate la robot cu 150 ml ulei de masline, sare si piper

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CARTOFI PIURE,FIERTI IN COAJA

CARTOFI PIURE,FIERTI IN COAJA

Cartofii, spalati f bine,se fierb(cu o lingurita de sare),sa fie f moi.Fierbinti se curata si cu

1 vot    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 800g fasole verde
  • 500g cartofi
  • sare
  • 8 feliute subtiri de costita afumata
  • 8 felii de cascaval Hochland
  • 3 linguri de ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Dovlecei pane cu branza de vaci