autor:

zana b.

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

"Legaturi" de fasole verde

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
800g fasole verde, 500g cartofi, sare, 8 feliute subtiri de costita afumata, 8 felii de cascaval Hochland, 3 linguri de ulei

Dificultate: Medie Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Fasolea se curata, se fierbe in apa cu sare 10-15min, apoi se lasa la racit. Se imparte fasolea in 8 parti egale. Fiecare"legatura" se infasoara intr-o felie de costita ce se fixeaza cu o scobitoare. Se pun "legaturile"" una langa alta intr-un vas de Yena.



Feliile de cascaval se taie pe jumatate si se asaza cate 2 felii pe fiecare legatura de fasole. Se lasa vasul la cuptor pana se topeste cascavalul. Intre timp, se prajesc in ulei incins cartofii curatati si taiati felii si se serveste alaturi de legaturile de fasole. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra ""Legaturi" de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de stevie

Mancare de stevie

Se spala stevia frunza cu frunza si se curata de cotor si de continuarea cotorului in frunza. Se

6 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie. Semintele de chimen, chimion, sumacul,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 800g fasole verde
  • 500g cartofi
  • sare
  • 8 feliute subtiri de costita afumata
  • 8 felii de cascaval Hochland
  • 3 linguri de ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de vara cu copanele Mancarica de vara cu copanele

Pulpele se curata si se spala, apoi se cresteaza, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca. Legumele curatate si spalate,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Snitele din porumb cu spanac in lapte