autor:

Anonim

» » Aperitive

legume asortate gratinate

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
cartofi, morcovi, mazare, fasole, margarina, faina, lapte, oua,, sare, cascaval, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In 150 g de margarina sau unt incalzit se adauga faina dizolvata in lapte rece si se fierbe pana se ingroasa. Se amesteca continuu. In compozitia obtinuta se adauga cartofii, morcovii, fasole, mazarea, oua, sare, piper si se amesteca pentru omogenizare. Intr-o tava unsa cu margarina se asaza compozitia din legume, se niveleaza deasupra , se presara cascaval si se intro duce la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "legume asortate gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci sotate

Ciuperci sotate

Se spala ciupercile rapid sub jet de apa si se lasa la scurs. Ciupercile se taie felii mai subtiri

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Tartelette cu ciuperci

Tartelette cu ciuperci

Faina se framanta bine cu untul moale si praful de sare pana cand aluatul se desprinde de pe maini. Impachetam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar