autor:

Anonim

» » Aperitive

legume cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
antricot de vita, supa de oase, ceapa ,ulei, faina, pasta de tomate, ardei gras, chimen, boia de ardei, oua, vin alb, piper, foi de dafin, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de antricot se trec prin faina si se inabusa cu ulei si 100 ml de supa de oase; se adauga ceapa si ardeii si se continua inabusirea.
Se adauga treptat restul de supa de oase si se fierb 60 min. Se adauga pasta de tomate , chimen, boia, foi de dafin, piper, sare si se continua fierberea. Spre sfarsit se adauga vin .
Daca ti-a placut reteta noastra "legume cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Ciorba cu carne de vita si legume

Ciorba cu carne de vita si legume

Proces Tehnologic Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile

15 voturi    4 comentarii
5h 1 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • antricot de vita
  • supa de oase
  • ceapa ,ulei
  • faina
  • pasta de tomate
  • ardei gras
  • chimen
  • boia de ardei
  • oua
  • vin alb
  • piper
  • foi de dafin
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Specialitate cu pui,somon si cascaval