autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Legume cu cotlet de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ficat de porc, ulei, cartofi, mazare, ciuperci, faina, vin alb, piper ,sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in ulei si 150 ml de apa, apoi se scot. Ficatul, ciupercile si mazarea se inabusa in uleiul ramas de la cotlete, impreuna cu 750 ml de apa fiarta, sare si piper. Se fierbe totul cca 30 min., iar la sfarsit se adauga vinul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada de cascaval in crusta de mac

Rulada de cascaval in crusta de mac

Am pus cele două sortimente de cașcaval în apă clocotită și le-am lăsat să se topească. Durează

5 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive
Ciupercute umplute cu mix de legume

Ciupercute umplute cu mix de legume

1.Ciupercile spalate,curatate si zvantate li se indeparteaza piciorusele apoi se stropesc bine in

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ficat de porc
  • ulei
  • cartofi
  • mazare
  • ciuperci
  • faina
  • vin alb
  • piper ,sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")