autor:

Catalina
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2010

Ingrediente
2 vinete, 1 ceapa, 1 dovlecel, 2 ardei, 3-4 rosii, o lagatura mica de patrunjel, 50-60 ml ulei de masline, 500 g faina de porumb, 1,5litri apa, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca, chiar si bucati mai mari. Intr-o tigaie se pune uleiul si apoi ceapa lasand sa se prajeasca putin, ardeiul taiat bucati mai mari, patrunjelul tocat si se lasa 5 minute apoi dovlecelul taiat feliute iar dupa 3 minute vinetele si se mai lasa 5 minute. Se adauga rosiile taiate cuburi, sare, se amesteca putin dupa care se acopera si se lasa 15-20 minute amestecand din cand in cand. Se face mamaliguta iar cand este gata se pune in farfurii iar peste ea se adauga legumele gatite. Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Budinca de clatite cu spanac

Budinca de clatite cu spanac

Spanacul se fierbe in lapte si se amesteca cu putina ceapa tocata marunt,sare si piper. Dupa ce

32 voturi    12 comentarii
1h
Retete vegetariene
Rulouri de vinete cu spanac si ricotta

Rulouri de vinete cu spanac si ricotta

Se incinge cuptorul la 220 de grade.Se ung cu ulei ambele parti ale feliilor de vinete si se asaza

6 voturi    4 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • roxi-roxi

    roxi-roxi (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

    Cred a e delicioasa si e minunata in perioada postului...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Super !

  • Fara foto

    Catalina , 29 iunie 2010

    O idee buna... data viitoare voi pune si usturoi, cu siguranta e mai gustos :)

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Cred ca a iestit tare buna,dar si eu ca si Alina as adauga si usturoi.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Bunutaaaaaaaa !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      O bunatate !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      O bunatate !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Tare buna mancarica...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Felicitari ! o mancarica minunata pentru perioada de post si nu numai. *****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Foarte gustos! Eu as mai adauga si un mujdei de usturoi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei
  • 3-4 rosii
  • o lagatura mica de patrunjel
  • 50-60 ml ulei de masline
  • 500 g faina de porumb
  • 1,5litri apa
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati

2 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se mixează bine ouăle cu zaharul și zaharul vanilat , pana acesta se topește. Va rezulta o crema

24 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura in doua culori

Prajitura in doua culori

Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul

8 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri

roxi-roxi (Chef de cuisine)

Cred a e delicioasa si e minunata in perioada postului...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Pâinici gustoase şi sănătoase