autor:

Catalina
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2010

Ingrediente
2 vinete, 1 ceapa, 1 dovlecel, 2 ardei, 3-4 rosii, o lagatura mica de patrunjel, 50-60 ml ulei de masline, 500 g faina de porumb, 1,5litri apa, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca, chiar si bucati mai mari. Intr-o tigaie se pune uleiul si apoi ceapa lasand sa se prajeasca putin, ardeiul taiat bucati mai mari, patrunjelul tocat si se lasa 5 minute apoi dovlecelul taiat feliute iar dupa 3 minute vinetele si se mai lasa 5 minute. Se adauga rosiile taiate cuburi, sare, se amesteca putin dupa care se acopera si se lasa 15-20 minute amestecand din cand in cand. Se face mamaliguta iar cand este gata se pune in farfurii iar peste ea se adauga legumele gatite. Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Puricei cu spanac

Puricei cu spanac

Se amesteca toate ingredientele si se dau printr-o sita cu gauri mari, lasandu-se sa curga intr-o

3 voturi    8 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Vinete cu masline

Vinete cu masline

Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa taiata in felii subtiri, foaia de dafin si o lingurita rasa

14 voturi    7 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • roxi-roxi

    roxi-roxi (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

    Cred a e delicioasa si e minunata in perioada postului...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Super !

  • Fara foto

    Catalina , 29 iunie 2010

    O idee buna... data viitoare voi pune si usturoi, cu siguranta e mai gustos :)

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Cred ca a iestit tare buna,dar si eu ca si Alina as adauga si usturoi.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Bunutaaaaaaaa !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      O bunatate !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      O bunatate !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Tare buna mancarica...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Felicitari ! o mancarica minunata pentru perioada de post si nu numai. *****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Foarte gustos! Eu as mai adauga si un mujdei de usturoi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei
  • 3-4 rosii
  • o lagatura mica de patrunjel
  • 50-60 ml ulei de masline
  • 500 g faina de porumb
  • 1,5litri apa
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati

2 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se mixează bine ouăle cu zaharul și zaharul vanilat , pana acesta se topește. Va rezulta o crema

24 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura in doua culori

Prajitura in doua culori

Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul

8 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri

roxi-roxi (Chef de cuisine)

Cred a e delicioasa si e minunata in perioada postului...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Chiftele din cartofi noi cu marar Chiftele din cartofi noi cu marar

Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata, usturoiul tocat, prazul tocat, legatura de marar,

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

28 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Pasta de soia si naut