autor:

Catalina
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2010

Ingrediente
2 vinete, 1 ceapa, 1 dovlecel, 2 ardei, 3-4 rosii, o lagatura mica de patrunjel, 50-60 ml ulei de masline, 500 g faina de porumb, 1,5litri apa, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca, chiar si bucati mai mari. Intr-o tigaie se pune uleiul si apoi ceapa lasand sa se prajeasca putin, ardeiul taiat bucati mai mari, patrunjelul tocat si se lasa 5 minute apoi dovlecelul taiat feliute iar dupa 3 minute vinetele si se mai lasa 5 minute. Se adauga rosiile taiate cuburi, sare, se amesteca putin dupa care se acopera si se lasa 15-20 minute amestecand din cand in cand. Se face mamaliguta iar cand este gata se pune in farfurii iar peste ea se adauga legumele gatite. Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Praz cu măsline şi ciuperci

Praz cu măsline şi ciuperci

Se curăţă prazul de primele foi, se taie capetele, restul se taie în bucăţi de 4-5 cm lungime.

9 voturi    3 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Paste cu porumb si sirop de salvie

Paste cu porumb si sirop de salvie

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj apoi le scurgem intr-o strecuratoare. Punem o

4 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • roxi-roxi

    roxi-roxi (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

    Cred a e delicioasa si e minunata in perioada postului...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Super !

  • Fara foto

    Catalina , 29 iunie 2010

    O idee buna... data viitoare voi pune si usturoi, cu siguranta e mai gustos :)

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Cred ca a iestit tare buna,dar si eu ca si Alina as adauga si usturoi.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Bunutaaaaaaaa !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      O bunatate !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      O bunatate !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Tare buna mancarica...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Felicitari ! o mancarica minunata pentru perioada de post si nu numai. *****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Foarte gustos! Eu as mai adauga si un mujdei de usturoi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei
  • 3-4 rosii
  • o lagatura mica de patrunjel
  • 50-60 ml ulei de masline
  • 500 g faina de porumb
  • 1,5litri apa
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati

2 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se mixează bine ouăle cu zaharul și zaharul vanilat , pana acesta se topește. Va rezulta o crema

24 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura in doua culori

Prajitura in doua culori

Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul

8 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri

roxi-roxi (Chef de cuisine)

Cred a e delicioasa si e minunata in perioada postului...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Humus reţetă Humus reţetă

Nautul se tine 1 zi la inmuiat; Se fierbe in doua ape pana se inmoaie si poate fi zdrobit usor. Nautul fiert (sau din conserva) impreuna

15 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Mâncare de post cu ciuperci şi dovleac