autor:

Catalina
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2010

Ingrediente
2 vinete, 1 ceapa, 1 dovlecel, 2 ardei, 3-4 rosii, o lagatura mica de patrunjel, 50-60 ml ulei de masline, 500 g faina de porumb, 1,5litri apa, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca, chiar si bucati mai mari. Intr-o tigaie se pune uleiul si apoi ceapa lasand sa se prajeasca putin, ardeiul taiat bucati mai mari, patrunjelul tocat si se lasa 5 minute apoi dovlecelul taiat feliute iar dupa 3 minute vinetele si se mai lasa 5 minute. Se adauga rosiile taiate cuburi, sare, se amesteca putin dupa care se acopera si se lasa 15-20 minute amestecand din cand in cand. Se face mamaliguta iar cand este gata se pune in farfurii iar peste ea se adauga legumele gatite. Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii

  • roxi-roxi

    roxi-roxi (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

    Cred a e delicioasa si e minunata in perioada postului...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Super !

  • Catalina , 29 iunie 2010

    O idee buna... data viitoare voi pune si usturoi, cu siguranta e mai gustos :)

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Cred ca a iestit tare buna,dar si eu ca si Alina as adauga si usturoi.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Bunutaaaaaaaa !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      O bunatate !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      O bunatate !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Tare buna mancarica...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Felicitari ! o mancarica minunata pentru perioada de post si nu numai. *****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Foarte gustos! Eu as mai adauga si un mujdei de usturoi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei
  • 3-4 rosii
  • o lagatura mica de patrunjel
  • 50-60 ml ulei de masline
  • 500 g faina de porumb
  • 1,5litri apa
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati

2 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se mixează bine ouăle cu zaharul și zaharul vanilat , pana acesta se topește. Va rezulta o crema

26 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura in doua culori

Prajitura in doua culori

Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul

8 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri

roxi-roxi (Chef de cuisine)

Cred a e delicioasa si e minunata in perioada postului...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crema avocado cu parmezan