Se curata ceapa si se toaca, chiar si bucati mai mari. Intr-o tigaie se pune uleiul si apoi ceapa lasand sa se prajeasca putin, ardeiul taiat bucati mai mari, patrunjelul tocat si se lasa 5 minute apoi dovlecelul taiat feliute iar dupa 3 minute vinetele si se mai lasa 5 minute. Se adauga rosiile taiate cuburi, sare, se amesteca putin dupa care se acopera si se lasa 15-20 minute amestecand din cand in cand. Se face mamaliguta iar cand este gata se pune in farfurii iar peste ea se adauga legumele gatite. Se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii