Legumele congelate se lasa la decongelat. Se curata ceapa si se toaca marunt. Morcovul se curata si se taie rondele. Intr-o tigaie, se incinge uleiul si se inabusa ceapa.
Se adauga morcovul. Se adauga sucul de rosii si se lasa sa dea cateva clocote. Se adauga legumele decongelate si se acopera cu apa. Cand incep sa fiarba se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se pune si mararul uscat.
Se spala orezul si se pune in mancare. Se lasa sa fiarba cam 5 minute, apoi se pune intr-un vas yena. Se da la cuptorul preincalzit si se lasa pana cand toate legumele sunt bine patrunse si zeama a scazut sufiecient.
Pofta buna!
Inspiratie: Rocsi

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii