Se spala bine zarzavaturile, se curata si se taie. Se pun la fiert ca pentru supa. Cand sut bine fierte, cam 30 minute, se adauga si orezul bine spalat. Dup[ ce orezul a inflorit frumos, se adauga morcovul calit in ulei si strecurat, astfel mancarea va avea o culoare frumoasa. Cand a scazut suficient, si orezul este bine fiert, se adauga verdeata tocata si se opreste focul.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii