In 150 g de margarina sau unt incalzit se adauga faina dizolvata in lapte rece si se fierbe pana se ingroasa. Se amesteca continuu. In compozitia obtinuta se adauga cartofii, morcovii, fasole, mazarea, oua, sare, piper si se amesteca pentru omogenizare. Intr-o tava unsa cu margarina se asaza compozitia din legume, se niveleaza deasupra , se presara cascaval si se intro duce la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii