Reteta postata pe: 15 martie 2009
Ingrediente
3 vinete, 2 dovlecei, 3 ardei, 3 cepe, 2 catei usturoi, 3 foi dafin, 2 lingurite otet, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Vinetele se spala, se taie cuburi, se presara cu sare si se lasa sa piarda apa. Intre timp se coc ardeii, se curata de coaja si se taie. Ceapa se taie pestisori si se inabusa intr-o oala care se poate da la cuptor, impreuna cu usturoiul. Se adauga dafinul, ardeii, dovleceii spalati si taiati rondele si vinetele spalate si stoarse, jumatate de pahar de apa, se sareaza, pipereza si se da la cuptor la 180 grade timp de 30 min.
Se stropeste cu otet si se poate servi si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de post
1.Se spala pestele apoi se sareaza si condimenteaza,se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa o
1 vot
0 comentarii
50 min
De Sărbători, am pregătit cotlet de porc la cuptor, cu costițe, cartofi și mirodenii. Coastele
0 voturi
0 comentarii
2h 5 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010
Am pregatit si eu aceasta reteta dar nu am folosit otet de data asta in schimb am pus rosii decojite taiate bucati (8 rosii mari din gradina ) si le-am lasat la cuptor pana au format un sos. Am fost foarte multumita de rezultat .