Cepele se curata se taie fin si se calesc in ulei, alaturi de ardeiul gras taiat fasii subtiri.Este recomandat sa folositi o tigaie de teflon. Cand ceapa devine sticloasa se adauga morcovul curatat si dat pe razatoarea mare. Dovleceii si vanata se curata de coaja si se taie cubulete.Daca doriti puteti pune doua vinete in loc de una, eu am facut cu una caci atat mai aveam in frigider.Se adauga dovleceii si vanata peste legumele din tigaie.Se curarta usturoiul si se taie fin, apoi se pune peste legume. CAnd legumele sunt bine patrunse, presarati putin piper alb si adaugati sos de soia. Stoarceti zeama de la portocala peste legumele din tigaie, presarati cimbru si acoperiti lasand sa fiarba la foc mic circa 5 min. amestecand cu o spatula din cand in cand.
Este un fel usor de vara, se poate servi si rece. Merge foarte bine alaturi de un bol de orez.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii