Legume la tigaie nouă

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Legume la tigaie nouă

Ingrediente

  • Mi-am cumpărat zilele acestea o tigaie de la Lidl, la recomandarea fiicei mele:"că e vasul pe care-l folosesc mai mult și nu ies aburi în bucătărie"!Deci hai să-l încerc.
  • 1 ceapă mare
  • 2 fire de praz
  • 1 morcov mare si proaspăt
  • 1 felie de ţelină
  • 1 varză chinezească
  • 1 bucată de dovleac plăcintar
  • 1 pumn de frunze de spanac
  • putin unt
  • sos de soia
  • ardei iute
  • 1 conservă de mix de legume

Mod de preparare

Cam asta am avut la îndemână, dar, Doamne, a ieşit divină combinația!

Am tăiat ceapa şi prazul feliuțe și le-am pus în tigaia cu ulei cât sa acopere puţin fundul tigăii(normal!). Am adăugat apoi morcovii felii făcute cu economul(cuțitul de curățat legume), țelina la fel tăiată, varza felii şi dovleacul tot subțire feliat, precum si un ardei iute, iar ultimul-spanacul; le-am dat la foc mare putin, apoi la foc foarte mic. Am pus doar putină sare. Când s-au muiat, am pus sos de soia, apoi legumele din conservă care sunt fierte deja. La urma am adăugat untul.Se poate servi si cu un sos de roşii de casă.

I-am dat şi unei prietene şi mi-a zis:sănătate curată! Cred că tigaia asta păstrează bine aromele. Dacă e nevoie, mai adăugaţi puţină apă care se poate picura prin dispozitivul de pe capac.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise