Cam asta am avut la îndemână, dar, Doamne, a ieşit divină combinația!
Am tăiat ceapa şi prazul feliuțe și le-am pus în tigaia cu ulei cât sa acopere puţin fundul tigăii(normal!). Am adăugat apoi morcovii felii făcute cu economul(cuțitul de curățat legume), țelina la fel tăiată, varza felii şi dovleacul tot subțire feliat, precum si un ardei iute, iar ultimul-spanacul; le-am dat la foc mare putin, apoi la foc foarte mic. Am pus doar putină sare. Când s-au muiat, am pus sos de soia, apoi legumele din conservă care sunt fierte deja. La urma am adăugat untul.Se poate servi si cu un sos de roşii de casă.
I-am dat şi unei prietene şi mi-a zis:sănătate curată! Cred că tigaia asta păstrează bine aromele. Dacă e nevoie, mai adăugaţi puţină apă care se poate picura prin dispozitivul de pe capac.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii