Cam asta am avut la îndemână, dar, Doamne, a ieşit divină combinația!
Am tăiat ceapa şi prazul feliuțe și le-am pus în tigaia cu ulei cât sa acopere puţin fundul tigăii(normal!). Am adăugat apoi morcovii felii făcute cu economul(cuțitul de curățat legume), țelina la fel tăiată, varza felii şi dovleacul tot subțire feliat, precum si un ardei iute, iar ultimul-spanacul; le-am dat la foc mare putin, apoi la foc foarte mic. Am pus doar putină sare. Când s-au muiat, am pus sos de soia, apoi legumele din conservă care sunt fierte deja. La urma am adăugat untul.Se poate servi si cu un sos de roşii de casă.
I-am dat şi unei prietene şi mi-a zis:sănătate curată! Cred că tigaia asta păstrează bine aromele. Dacă e nevoie, mai adăugaţi puţină apă care se poate picura prin dispozitivul de pe capac.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii