Legumele se spala si se taie julien.Intr-un castron amestecam dovleceii cu o lingurita de sare. Lasam 10 minute dupa care scurgem bine de apa. La fel procedam si cu vanata. Apoi calim pe rand legumele in ulei de masline(dovlecei, ardei si vanata). Le punem intr-un recipient de sticla (cu capac) si adaugam usturoiul taiat felii, ulei de masline (cateva linguri) sare si otet dupa gust. Cantitatea difera in functie de otetul pe care il folositi. Optional adaugati ardei iute. Amestecati bine , puneti capacul si lasati la frigider 24 de ore inainte sa serviti. Folositi paine prajita pentru servire. Pofta buna!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii