autor:

Maricor

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Legume marinate

Autor: Maricor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maricor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
3 dovlecei, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras galben, 1 vanata mare, o capatana de usturoi, sare, ulei de masline, otet dupa gust, ardei iute (rosu) uscat si pisat (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se spala si se taie julien.Intr-un castron amestecam dovleceii cu o lingurita de sare. Lasam 10 minute dupa care scurgem bine de apa. La fel procedam si cu vanata. Apoi calim pe rand legumele in ulei de masline(dovlecei, ardei si vanata). Le punem intr-un recipient de sticla (cu capac) si adaugam usturoiul taiat felii, ulei de masline (cateva linguri) sare si otet dupa gust. Cantitatea difera in functie de otetul pe care il folositi. Optional adaugati ardei iute. Amestecati bine , puneti capacul si lasati la frigider 24 de ore inainte sa serviti. Folositi paine prajita pentru servire. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume marinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

Pulpele spalate si curatate se taie in doua si se pun intr-un vas peste care rasturnam marinata facuta

32 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Lasagna vegetariana (de post)

Lasagna vegetariana (de post)

Se pune la fiert soia cu condimentul pentru mancare timp de 15-20 minute, dupa care se strecoara

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 vanata mare
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • ulei de masline
  • otet dupa gust
  • ardei iute (rosu) uscat si pisat (optional)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Orez cu tocanita de soia