Gutuile se taie in felii si se calesc in ulei de masline.
Telina, cartofii si morcovii se taie in felii si se pun la cuptor.
Se adauga feliile de gutui, sucul de rosii, usturoiul, feliile de dafin, uleiul de masline si se lasa la cuptor la 200 de grade, timp de 50 de minute, acoperite cu folie de aluminiu.
Se descopera apoi 10 minute pentru a lasa legumele sa se gratineze usor.
Se servesc cu mamaliguta calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii