autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

LEGUME SI CARNE TOCATA LA TIGAIE

Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2007

Ingrediente
PENTRU 4 PORTII :1 VANATA 2 DOVLECEI 5 ROSII 1CEAPA 2 CATEI DE USTUROI 2 LINGURI ULEI DE MASLINE 350 GR.CARNE TOCATA DE VITA 175 ML.SUPA 75 ML.SMANTANA CATE 1 LINGURITA DE ROZMARIN SI OREGANO USCAT SARE PIPER,

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

TAIATI VANATA CUBURI MICI ,IAR DOVLECELUL,IN FUNCTIE DE MARIME,TAIATI-L 1 DATA SAU DE 2 ORI PE LUNGIME,APOI TAIATI-L FELII.ZGARIATI SUPRAFATA ROSIILOR CU UN CUTIT,OPARITI-LE PUTIN CU APA FIERBINTE,INDEPARTATI-LE COAJA,APOI SEMINTELE SI,IN CELE DIN URMA,TOCATI-LE MARUNT.CURATATI CEAPA SI USTUROIUL,SPALATI-LE SI TOCATI-LE MARUNT.INCINGETI ULEIUL DE MASLINE INTR-O TIGAIE MAI MARE SI PRAJITI CARNEA TOCATA AMESTECAND CONTINUU PENTRU A NU SE ARDE.LA FINAL PRAJITI CEAPA SI USTUROIUL.ADAUGATI VANATA SI DOVLECELUL TAIATE SI CALITI-LE IMPREUNA CU CEAPA,USTUROIUL SI CARNEA.ADAUGATI ROSIILE,TURNATI SUPA SI SMANTANA,ACOPERITI CU UN CAPAC SI LASATI TOTUL SA FIARBA CCA.12 MINUTE.CONDIMENTATI CU ROZMARIN,OREGANO,SARE SI PIPER.POFTA BUNA.
Daca ti-a placut reteta noastra "LEGUME SI CARNE TOCATA LA TIGAIE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand sunt

36 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocăniță de ardei cu roșii și carne de vită

Tocăniță de ardei cu roșii și carne de vită

-Se spală bine carnea și se taie, porționându-se după preferință în bucăți mai

8 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

  • PENTRU 4 PORTII :1 VANATA 2 DOVLECEI 5 ROSII 1CEAPA 2 CATEI DE USTUROI 2 LINGURI ULEI DE MASLINE 350 GR.CARNE TOCATA DE VITA 175 ML.SUPA 75 ML.SMANTANA CATE 1 LINGURITA DE ROZMARIN SI OREGANO USCAT SARE PIPER,

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Varza dulce cu carne de porc la cuptor