autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

LEGUME SI CARNE TOCATA LA TIGAIE

Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2007

Ingrediente
PENTRU 4 PORTII :1 VANATA 2 DOVLECEI 5 ROSII 1CEAPA 2 CATEI DE USTUROI 2 LINGURI ULEI DE MASLINE 350 GR.CARNE TOCATA DE VITA 175 ML.SUPA 75 ML.SMANTANA CATE 1 LINGURITA DE ROZMARIN SI OREGANO USCAT SARE PIPER,

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

TAIATI VANATA CUBURI MICI ,IAR DOVLECELUL,IN FUNCTIE DE MARIME,TAIATI-L 1 DATA SAU DE 2 ORI PE LUNGIME,APOI TAIATI-L FELII.ZGARIATI SUPRAFATA ROSIILOR CU UN CUTIT,OPARITI-LE PUTIN CU APA FIERBINTE,INDEPARTATI-LE COAJA,APOI SEMINTELE SI,IN CELE DIN URMA,TOCATI-LE MARUNT.CURATATI CEAPA SI USTUROIUL,SPALATI-LE SI TOCATI-LE MARUNT.INCINGETI ULEIUL DE MASLINE INTR-O TIGAIE MAI MARE SI PRAJITI CARNEA TOCATA AMESTECAND CONTINUU PENTRU A NU SE ARDE.LA FINAL PRAJITI CEAPA SI USTUROIUL.ADAUGATI VANATA SI DOVLECELUL TAIATE SI CALITI-LE IMPREUNA CU CEAPA,USTUROIUL SI CARNEA.ADAUGATI ROSIILE,TURNATI SUPA SI SMANTANA,ACOPERITI CU UN CAPAC SI LASATI TOTUL SA FIARBA CCA.12 MINUTE.CONDIMENTATI CU ROZMARIN,OREGANO,SARE SI PIPER.POFTA BUNA.
Daca ti-a placut reteta noastra "LEGUME SI CARNE TOCATA LA TIGAIE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de varza

Mancare de varza

Varza se toaca marunt, se adauga aproximativ 2 lingurite de sare si se freaca bine pana se inmoaie.Se

26 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocata

Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocata

Se spala bine cartofii cu tot cu coaja, apoi se pun la fiert, acoperiti de apa, cu un praf de sare.

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

  • PENTRU 4 PORTII :1 VANATA 2 DOVLECEI 5 ROSII 1CEAPA 2 CATEI DE USTUROI 2 LINGURI ULEI DE MASLINE 350 GR.CARNE TOCATA DE VITA 175 ML.SUPA 75 ML.SMANTANA CATE 1 LINGURITA DE ROZMARIN SI OREGANO USCAT SARE PIPER,

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Bostanei rotunzi umpluti cu legume si mozzarela