TAIATI VANATA CUBURI MICI ,IAR DOVLECELUL,IN FUNCTIE DE MARIME,TAIATI-L 1 DATA SAU DE 2 ORI PE LUNGIME,APOI TAIATI-L FELII.ZGARIATI SUPRAFATA ROSIILOR CU UN CUTIT,OPARITI-LE PUTIN CU APA FIERBINTE,INDEPARTATI-LE COAJA,APOI SEMINTELE SI,IN CELE DIN URMA,TOCATI-LE MARUNT.CURATATI CEAPA SI USTUROIUL,SPALATI-LE SI TOCATI-LE MARUNT.INCINGETI ULEIUL DE MASLINE INTR-O TIGAIE MAI MARE SI PRAJITI CARNEA TOCATA AMESTECAND CONTINUU PENTRU A NU SE ARDE.LA FINAL PRAJITI CEAPA SI USTUROIUL.ADAUGATI VANATA SI DOVLECELUL TAIATE SI CALITI-LE IMPREUNA CU CEAPA,USTUROIUL SI CARNEA.ADAUGATI ROSIILE,TURNATI SUPA SI SMANTANA,ACOPERITI CU UN CAPAC SI LASATI TOTUL SA FIARBA CCA.12 MINUTE.CONDIMENTATI CU ROZMARIN,OREGANO,SARE SI PIPER.POFTA BUNA.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii