autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

LEGUME SI CARNE TOCATA LA TIGAIE

Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2007

Ingrediente
PENTRU 4 PORTII :1 VANATA 2 DOVLECEI 5 ROSII 1CEAPA 2 CATEI DE USTUROI 2 LINGURI ULEI DE MASLINE 350 GR.CARNE TOCATA DE VITA 175 ML.SUPA 75 ML.SMANTANA CATE 1 LINGURITA DE ROZMARIN SI OREGANO USCAT SARE PIPER,

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

TAIATI VANATA CUBURI MICI ,IAR DOVLECELUL,IN FUNCTIE DE MARIME,TAIATI-L 1 DATA SAU DE 2 ORI PE LUNGIME,APOI TAIATI-L FELII.ZGARIATI SUPRAFATA ROSIILOR CU UN CUTIT,OPARITI-LE PUTIN CU APA FIERBINTE,INDEPARTATI-LE COAJA,APOI SEMINTELE SI,IN CELE DIN URMA,TOCATI-LE MARUNT.CURATATI CEAPA SI USTUROIUL,SPALATI-LE SI TOCATI-LE MARUNT.INCINGETI ULEIUL DE MASLINE INTR-O TIGAIE MAI MARE SI PRAJITI CARNEA TOCATA AMESTECAND CONTINUU PENTRU A NU SE ARDE.LA FINAL PRAJITI CEAPA SI USTUROIUL.ADAUGATI VANATA SI DOVLECELUL TAIATE SI CALITI-LE IMPREUNA CU CEAPA,USTUROIUL SI CARNEA.ADAUGATI ROSIILE,TURNATI SUPA SI SMANTANA,ACOPERITI CU UN CAPAC SI LASATI TOTUL SA FIARBA CCA.12 MINUTE.CONDIMENTATI CU ROZMARIN,OREGANO,SARE SI PIPER.POFTA BUNA.
Daca ti-a placut reteta noastra "LEGUME SI CARNE TOCATA LA TIGAIE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza a la Cluj mai deosebita :)

Varza a la Cluj mai deosebita :)

Se toaca varza, apoi se caleste in putina untura. Separat, se spala orezul, apoi se caleste ceapa

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de legume

Tocanita de legume

Se curata, se spala si se toaca marunt legumele. Se calesc in ulei, se potrivesc de sare. Se condimenteaza

18 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

  • PENTRU 4 PORTII :1 VANATA 2 DOVLECEI 5 ROSII 1CEAPA 2 CATEI DE USTUROI 2 LINGURI ULEI DE MASLINE 350 GR.CARNE TOCATA DE VITA 175 ML.SUPA 75 ML.SMANTANA CATE 1 LINGURITA DE ROZMARIN SI OREGANO USCAT SARE PIPER,

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Spanac cu ciuperci