autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

LEGUME SI CARNE TOCATA LA TIGAIE

Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2007

Ingrediente
PENTRU 4 PORTII :1 VANATA 2 DOVLECEI 5 ROSII 1CEAPA 2 CATEI DE USTUROI 2 LINGURI ULEI DE MASLINE 350 GR.CARNE TOCATA DE VITA 175 ML.SUPA 75 ML.SMANTANA CATE 1 LINGURITA DE ROZMARIN SI OREGANO USCAT SARE PIPER,

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

TAIATI VANATA CUBURI MICI ,IAR DOVLECELUL,IN FUNCTIE DE MARIME,TAIATI-L 1 DATA SAU DE 2 ORI PE LUNGIME,APOI TAIATI-L FELII.ZGARIATI SUPRAFATA ROSIILOR CU UN CUTIT,OPARITI-LE PUTIN CU APA FIERBINTE,INDEPARTATI-LE COAJA,APOI SEMINTELE SI,IN CELE DIN URMA,TOCATI-LE MARUNT.CURATATI CEAPA SI USTUROIUL,SPALATI-LE SI TOCATI-LE MARUNT.INCINGETI ULEIUL DE MASLINE INTR-O TIGAIE MAI MARE SI PRAJITI CARNEA TOCATA AMESTECAND CONTINUU PENTRU A NU SE ARDE.LA FINAL PRAJITI CEAPA SI USTUROIUL.ADAUGATI VANATA SI DOVLECELUL TAIATE SI CALITI-LE IMPREUNA CU CEAPA,USTUROIUL SI CARNEA.ADAUGATI ROSIILE,TURNATI SUPA SI SMANTANA,ACOPERITI CU UN CAPAC SI LASATI TOTUL SA FIARBA CCA.12 MINUTE.CONDIMENTATI CU ROZMARIN,OREGANO,SARE SI PIPER.POFTA BUNA.
Daca ti-a placut reteta noastra "LEGUME SI CARNE TOCATA LA TIGAIE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocăniță de ardei cu roșii și carne de vită

Tocăniță de ardei cu roșii și carne de vită

-Se spală bine carnea și se taie, porționându-se după preferință în bucăți mai

22 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Frittata cu legume si prosciutto crudo

Frittata cu legume si prosciutto crudo

Intr-o tigaie mai mare punem 2 linguri ulei de masline si punem feliile de prosciutto taiate julien

4 voturi    16 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

  • PENTRU 4 PORTII :1 VANATA 2 DOVLECEI 5 ROSII 1CEAPA 2 CATEI DE USTUROI 2 LINGURI ULEI DE MASLINE 350 GR.CARNE TOCATA DE VITA 175 ML.SUPA 75 ML.SMANTANA CATE 1 LINGURITA DE ROZMARIN SI OREGANO USCAT SARE PIPER,

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita de pui cu caise