TAIATI VANATA CUBURI MICI ,IAR DOVLECELUL,IN FUNCTIE DE MARIME,TAIATI-L 1 DATA SAU DE 2 ORI PE LUNGIME,APOI TAIATI-L FELII.ZGARIATI SUPRAFATA ROSIILOR CU UN CUTIT,OPARITI-LE PUTIN CU APA FIERBINTE,INDEPARTATI-LE COAJA,APOI SEMINTELE SI,IN CELE DIN URMA,TOCATI-LE MARUNT.CURATATI CEAPA SI USTUROIUL,SPALATI-LE SI TOCATI-LE MARUNT.INCINGETI ULEIUL DE MASLINE INTR-O TIGAIE MAI MARE SI PRAJITI CARNEA TOCATA AMESTECAND CONTINUU PENTRU A NU SE ARDE.LA FINAL PRAJITI CEAPA SI USTUROIUL.ADAUGATI VANATA SI DOVLECELUL TAIATE SI CALITI-LE IMPREUNA CU CEAPA,USTUROIUL SI CARNEA.ADAUGATI ROSIILE,TURNATI SUPA SI SMANTANA,ACOPERITI CU UN CAPAC SI LASATI TOTUL SA FIARBA CCA.12 MINUTE.CONDIMENTATI CU ROZMARIN,OREGANO,SARE SI PIPER.POFTA BUNA.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii