LEGUME SI CARNE TOCATA LA TIGAIE

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • PENTRU 4 PORTII :1 VANATA; 2 DOVLECEI; 5 ROSII; 1CEAPA; 2 CATEI DE USTUROI; 2 LINGURI ULEI DE MASLINE; 350 GR.CARNE TOCATA DE VITA; 175 ML.SUPA; 75 ML.SMANTANA; CATE 1 LINGURITA DE ROZMARIN SI OREGANO USCAT ; SARE PIPER

Mod de preparare

TAIATI VANATA CUBURI MICI ,IAR DOVLECELUL,IN FUNCTIE DE MARIME,TAIATI-L 1 DATA SAU DE 2 ORI PE LUNGIME,APOI TAIATI-L FELII.ZGARIATI SUPRAFATA ROSIILOR CU UN CUTIT,OPARITI-LE PUTIN CU APA FIERBINTE,INDEPARTATI-LE COAJA,APOI SEMINTELE SI,IN CELE DIN URMA,TOCATI-LE MARUNT.CURATATI CEAPA SI USTUROIUL,SPALATI-LE SI TOCATI-LE MARUNT.INCINGETI ULEIUL DE MASLINE INTR-O TIGAIE MAI MARE SI PRAJITI CARNEA TOCATA AMESTECAND CONTINUU PENTRU A NU SE ARDE.LA FINAL PRAJITI CEAPA SI USTUROIUL.ADAUGATI VANATA SI DOVLECELUL TAIATE SI CALITI-LE IMPREUNA CU CEAPA,USTUROIUL SI CARNEA.ADAUGATI ROSIILE,TURNATI SUPA SI SMANTANA,ACOPERITI CU UN CAPAC SI LASATI TOTUL SA FIARBA CCA.12 MINUTE.CONDIMENTATI CU ROZMARIN,OREGANO,SARE SI PIPER.POFTA BUNA.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci