Se spala legumele si se curata de seminte .coditele de la ciuperci,kaizerul,ceapa verde se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Brinza se pune intr-un vas si se amesteca cu ciupercile,ceapa si kaizerul. Se adauga doua oua, mararul se toaca marunt si se pune peste toate ingredientele. De asezoneaza cu sare si piper si amestecam totul cu o lingura de lemn .Rosiile,ciupercile si ardeii se umplu cu acest amestec.
De pune cite o jumatate de felie de brinza topita peste fiecare leguma. Toate legumele umplute se aseaza pe o tava potrivita cu hirtie pentru copt, unsa cu putina margarina de copt si se da la cuptorul incalzit in prealabil, pentru 60 minute. VA DORESC POFTA BUNA !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii