Se spala legumele si se curata de seminte .coditele de la ciuperci,kaizerul,ceapa verde se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Brinza se pune intr-un vas si se amesteca cu ciupercile,ceapa si kaizerul. Se adauga doua oua, mararul se toaca marunt si se pune peste toate ingredientele. De asezoneaza cu sare si piper si amestecam totul cu o lingura de lemn .Rosiile,ciupercile si ardeii se umplu cu acest amestec.
De pune cite o jumatate de felie de brinza topita peste fiecare leguma. Toate legumele umplute se aseaza pe o tava potrivita cu hirtie pentru copt, unsa cu putina margarina de copt si se da la cuptorul incalzit in prealabil, pentru 60 minute. VA DORESC POFTA BUNA !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii