Lichior alb de casa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Lichior alb de casa

Ingrediente

  • crema 22% 400-500ml.
  • concentrat de crema 380g.
  • ciocolata amara 100g.
  • zahar vanilat 20-30g.
  • vodka 0.3-0.4L.

Mod de preparare

Ciocolata o rupem bucati si adaugam putina crema, o punem la foc in baie de aburi cind se va topi o punem la o parte sa se racoreasca.

In restul de crema punem zaharul vanilat si il batem cu mixerul pina se va topi zaharul.

Apoi punem totul inpreuna toate ingredientele pe rind: ciocolata topita,crema cu zaharul vanilat,concentratul de crema si vodka, amestecam bine.

Se serveste cu gheata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise