Ciocolata o rupem bucati si adaugam putina crema, o punem la foc in baie de aburi cind se va topi o punem la o parte sa se racoreasca.
In restul de crema punem zaharul vanilat si il batem cu mixerul pina se va topi zaharul.
Apoi punem totul inpreuna toate ingredientele pe rind: ciocolata topita,crema cu zaharul vanilat,concentratul de crema si vodka, amestecam bine.
Se serveste cu gheata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii