Ingrediente
-100 g cafea macinata, -200 ml alcool(se poate votka), -1/2 baton de vanilie, -0,500 ml lapte, -200-250 g zahar
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Dupa 10 zile,laptele se fierbe cu zaharul.Dupa ce da in clocot,se lasa sa se raceasca,f.bine.
Prima compozitie,se strecoara(f.,f.bine),se adauga,peste,laptele+zaharul(rece),intr-un fir subtire,mestecind,tot timpul,cu telul.
Se pune lichiorul intr-o sticla.Se poate servi,imediat.Se pastreaza,la frigider,avind lapte.
Am pus timpul de preparare,fara cele 10 zile.
Sidy (Chef de cuisine) , 18 februarie 2013
Camy deja m-ai inebunit cu bunatatea asta si tu si Lulu, dar citind reteta....m-ati convins .Este excelent ! Pot sa vin la o degustare ???