Autor:
Vekas (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 09 iulie 2008
Ingrediente
500g.caise,, 500g.zahar,, 1 l.vin alb sec,, 700ml.gin
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
1. Se spala caisele, se taie in jumatate si se pun samburii deoparte. Se dau caisele in clocot, intr-o oala, impreuna cu zaharul si vinul, pana se dizolva zaharul. Se toarna intr-un castron si se adauga ginul.
2. Se sparg samburii, se scoate miezul si se adauga in castron. Se tine la cald 3-4 zile, se strecoara si se toarna in sticle.
Daca ti-a placut reteta noastra "LICHIOR DE CAISE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Se toarna tuica in ibric ,se adauga zaharul si restul ingredientelor si se pune la fiert.
Cand ajunge
15 voturi
5 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Pentru fiecare pahar am folosit cate un cub galben, unu rosu, cate una lingura de sirop de menta
7 voturi
7 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate