Lichior de capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l rachiu alb
  • 1/4 l rom
  • 800 g zahar
  • 1 kg capsuni
  • vanilie

Mod de preparare

Intr-un vas de sticla de 3 l care se inchide ermetic se pun capsunile si zaharul. Timp de 5-6 zile se tin la caldura si se agita in fiecare zi.Apoi se adauga rachiul, romul si vanilia si se mai lasa inca aproximativ 2 saptamani dupa care se poate consuma.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Budinca de paste cu pui si legume

Budinca de paste cu pui si legume

Budinca de paste cu pui si legume
Cartofi wedges

Cartofi wedges

Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...

Cartofi wedges
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise