Se rad gutuile intr-un castron, se acopera cu un prosop si se lasa la rece 3 zile, dupa care se trec gutuile printr-o sita acopeita cu tifon presand usor ca sa se obtina sucul. Sucul obtinut se amesteca cu aceeasi cantitate de alcool. Se toarna intr-un borcan si se pun cateva bucatele de scotisoara si cate 300 gr de zahar pentru fiecare litru de lichid. Se acopera borcanul si se lasa la macerat 2-3 saptamani. Apoi se trage lichidul in sticle si se astupa cu dopuri.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii