Se spala bine gutuile si se sterg cu un prosop. se taie in patru, fara sa se curate de coaja. Se pun buc de gutui intr-un blender si se proceseaza grosolan. Se goleste continutul vasului blenderului intr-o sticla cu git larg, si se aduga zaharul, scortisoara si votca, se lasa la macerat 45 de zile intr-un loc racoros si intunecat.
Se strecoara continutul intr-o sita in sticle mai mici si se pastreaza in frigider.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii