Se spala bine lamaiele si se sterg dupa care se rade coaja dar numai cea galbena de deasupra coaja alba de desupt este amara si nu este buna la lichior.Se pune coaja de lamaie intr-un borcan mare care se inchide ermetic se adauga alcoolul si se lasa la macerat timp de o luna intr-un loc rece.Dupa o luna se strecoara lichidul prin 2 pinze de tifon si se amesteca cu siropul facut din apa cu zahar (vezi lichiorul de granate).Se umplu 4 sticle bine spalate si care se pot inchide ermetic.Se pastreaza la rece intr-un loc intunecat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii