Se spala bine lamaiele si se sterg dupa care se rade coaja dar numai cea galbena de deasupra coaja alba de desupt este amara si nu este buna la lichior.Se pune coaja de lamaie intr-un borcan mare care se inchide ermetic se adauga alcoolul si se lasa la macerat timp de o luna intr-un loc rece.Dupa o luna se strecoara lichidul prin 2 pinze de tifon si se amesteca cu siropul facut din apa cu zahar (vezi lichiorul de granate).Se umplu 4 sticle bine spalate si care se pot inchide ermetic.Se pastreaza la rece intr-un loc intunecat.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii