Sespala menta sub jet de apa cu o zi inainte de folosire si se lasa sa se zvinte bine. Intr-o sticla cu git larg se introduc legaturile de menta, buc de mastic, nucsoara si zahar. Se astupa sticla si se lasa 12-15 zile la soare. Din cind in cind se scutura usor. La sfirsitul perioadei de 15 zile, se toarna in sticla lichiorul de anason si se lasa la soare o luna. Se strecoara bautura printr-un tifon intr-o sticla curata si se depoziteaza intr-un loc racoros si intunecos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii