Galbenusele se freaca cu putin zahar pina se topeste zaharul. In laptele cald se amesteca restul de zahar pina se topeste. Peste galbenuse se adauga laptele caldut si se amesteca incontinuu. Se lasa la racit( eu de obicei il strecor ca sa fie smooth). Dupa ce s-a racit bine se amesteca alcoolul.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii