Se cresteaza pe lung 2 batoane de vanilie si se scoate miezul;se dau batoanele in clocot in 250 ml apa,cu miez cu tot,zahar si miere;se fierb 20 minute .
Se scot batoanele de vanilie si se lasa sa se racoreasca amestecul.Apoi se adauga brandy.
Lichiorul se toarna in 2 sticle si in fiecare se asaza un baton de vanilie intreg.Se inchid sticlele ermetic si se depoziteaza la racoare.Este valabil 4 luni.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii