Se culeg petalele de trandafir si se inlatura virful alb care se uneste cu caliciul. Intr-o cratita se afce sirop din apa si zahar. Se aduga petalele de trandafiri si coriandrul Se fierb 5 min, apoi se ia cratita de pe foc si se acopera cu capacul. Se lasa sa se raceasca. Se toarna lichidul printr-o sita fina intr-un borcan , se aduga votca. Se inchide borcanul si se lasa o luna laracoare. Se filtreaza lichiorul obtinut si se transfera intr-o sita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii