autor:

autor

» » Aperitive

Limba cu maioneza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 buc. limba de porc, 6-8 buc. castraveciori murati, 2 oua, 200 ml ulei, 2 linguri de mustar iute pentru maioneza, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele de deasupra si se taie in cubulete mici de cca. 3-4 mm. Se taie si castravetii murati in cubulete de aceeasi marime si se lasa la scurs. Se prepara o maioneza din doua galbenusuri, ulei si o lingurita din mustar ca sa nu se taie. Daca la un moment dat maioneza devine prea groasa se dilueaza cu doua linguri de zeama de lamiie. Avind grija ca toate ingredientele sa fie bine scurse, se amesteca, se potriveste de sare si piper si se da la rece.
Daca limba si muraturile nu sunt bine scurse, pe fundul castronului se va aduna zeama, pentru ca nici unul din ingrediente nu o retine si salata va fi inestetica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean

Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean

Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare, adaugam zarzavatul

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne
chiftelute inteligente

chiftelute inteligente

se spala creierul sa nu aibe aschi de os si se pune la scurs intro sita,ceapa,patrunjelul si mararul

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 buc. limba de porc
  • 6-8 buc. castraveciori murati
  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de mustar iute pentru maioneza
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu chorizo si ardei gras