autor:

Anonim

» » Aperitive

limba cu marar

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
limba de vita, sos brun, ceapa, morcovi, telina radacina, vin rosu, lamaie, sare, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Limba de vita se pune la fiert in apa rece su sare, se indeparteaza spuma, se adauga morcovi, telina, ceapa si se fierb impreuna. Limba fiarta se taie bucati si se fierbe din nou in sosul brun, 10-15 min, se adauga marar si la sfarsit vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "limba cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Limba de vita cu sos rosu cu marar si ciuperci

Limba de vita cu sos rosu cu marar si ciuperci

Spalam limba bine cu apa rece, o curatam de eventuale pielite si tendoane(daca sunt). Intr-o oala

1 vot    0 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne
Limba cu cartofi natur si sos de marar

Limba cu cartofi natur si sos de marar

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

7 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • limba de vita
  • sos brun
  • ceapa
  • morcovi
  • telina radacina
  • vin rosu
  • lamaie
  • sare
  • marar verde

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chek aperitiv ,,MOZAIC''