autor:

Anonim

» » Aperitive

limba cu marar

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
limba de vita, sos brun, ceapa, morcovi, telina radacina, vin rosu, lamaie, sare, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Limba de vita se pune la fiert in apa rece su sare, se indeparteaza spuma, se adauga morcovi, telina, ceapa si se fierb impreuna. Limba fiarta se taie bucati si se fierbe din nou in sosul brun, 10-15 min, se adauga marar si la sfarsit vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "limba cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Limba de vita cu sos rosu cu marar si ciuperci

Limba de vita cu sos rosu cu marar si ciuperci

Spalam limba bine cu apa rece, o curatam de eventuale pielite si tendoane(daca sunt). Intr-o oala

1 vot    0 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne
Limba cu cartofi natur si sos de marar

Limba cu cartofi natur si sos de marar

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

7 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
chiftelute
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania