Limba se opareste si se curata .
Se curata legumele si se spala.
Limba se pune la fiert in apa impreuna cu morcovul, ceapa, piperul, sare, si foaia de dafin.
Se face maioneza din galbenusul de ou, 1 lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie, si uleiul turnat treptat in timp ce se amesteca .
Cand maioneza este gata se adauga oul si castravetele taiate marunt, patrunjelul si tarhonul, sare si piper.
Limba dupa ce a fiert, se trece printr-un jet de apa rece.
Se feliaza si se lasa la racit.
Se spala frunzele de salata si se aranjaza pe farfurie.
Feliile de limba se aranjaza pe patul de salata.
Sosul se toarna peste feliile de limba.
Se orneaza in fulctie de imaginatie.
Pofta buna !
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii