autor:

valentina ionita

» » Aperitive

Limba de porc rasol cu hrean

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Ingrediente
Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita., , Ex.3 buc limba de porc, o ceapa,jumatate morcov, felii de telina se pun la fiert pentru gust, sare,piper,cimbru, De data aceasta am servit limba rasol cu hrean amestecat cu sfecla rosie...A fost pofta sotului meu si avand inca 2 borcane preparate gata,mi-a fost foarte usor sa-i satisfac aceasta pofta...

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare...Dupa ce se ia spuma adaugam o ceapa,jumatate morcov,cateva felii de telina pentru gust si lasam sa fiarba bine.Se pot fierbe si la aburi.
Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa care se curata de pielita alba si se taie felii subtiri sau bucatele cat de cat egale in functie de preferinta dvs.

Limba rasol se poate servi alaturi de hrean amestecat cu sfecla rosie,de hrean simplu in otet,sos de hrean cu smantana,sos de hrean cu mere,sos de hrean cu usturoi. Toate aceste retete de sosuri le-am postat pe site si vi le recomand cu mare drag...
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc rasol cu hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean

Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean

Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare, adaugam zarzavatul

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Multumesc...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Apetisant

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

7 voturi

Ingrediente

  • Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita.
  • Ex.3 buc limba de porc
  • o ceapa,jumatate morcov, felii de telina se pun la fiert pentru gust
  • sare,piper,cimbru
  • De data aceasta am servit limba rasol cu hrean amestecat cu sfecla rosie...A fost pofta sotului meu si avand inca 2 borcane preparate gata,mi-a fost foarte usor sa-i satisfac aceasta pofta...

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc...

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui cu verdeata si cascaval