autor:

Anonim

» » Aperitive

limba de vita cu marar

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
limba de vita, sos brun, ceapa, morcovi, telina radacina, vin rosu, lamaie, sare, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Limba de vita se pune la fiert in apa rece su sare, se indeparteaza spuma, se adauga morcovi, telina, ceapa si se fierb impreuna. Limba fiarta se taie bucati si se fierbe din nou in sosul brun, 10-15 min, se adauga marar si la sfarsit vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "limba de vita cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Limba de vita cu sos rosu cu marar si ciuperci

Limba de vita cu sos rosu cu marar si ciuperci

Spalam limba bine cu apa rece, o curatam de eventuale pielite si tendoane(daca sunt). Intr-o oala

1 vot    0 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne
PLACINTA CU VARZA

PLACINTA CU VARZA

Se face aluatul exact ca la tarta cu bacon si ceapa, adica: se amesteca drojdia cu zaharul, pana

41 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Michael , 21 iulie 2009

    Limba de vita nu e o leguma iar aceasta mancare nu e un aperitiv!!! Dupa fierbere, se scoate intai pielita de pe limba, doar apoi se taie felii! Cum prepari sosul brun?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

Michael

Limba de vita nu e o leguma iar aceasta mancare nu e un aperitiv!!! Dupa fierbere, se scoate intai pielita de pe limba, doar apoi se taie felii! Cum prepari sosul brun?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Chiftelute din cous-cous