autor:

Anonim

» » Aperitive

limba de vita cu sos brun

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
limba de vita, sos brun, ceapa, morcovi, telina radacina, vin rosu, lamaie, sare, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Limba de vita se pune la fiert in apa rece su sare, se indeparteaza spuma, se adauga morcovi, telina, ceapa si se fierb impreuna. Limba fiarta se taie bucati si se fierbe din nou in sosul brun, 10-15 min, se adauga marar si la sfarsit vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "limba de vita cu sos brun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • limba de vita
  • sos brun
  • ceapa
  • morcovi
  • telina radacina
  • vin rosu
  • lamaie
  • sare
  • marar verde

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN