autor:

Fara foto

» » Aperitive

limba marinata (israel)

Autor: catalink (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalink (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
-5 limbi intregi, -1 pachet de piper englezesc, -sare, -boia dulce, -boia iute, -dafin, -cuisoare, -otet, -zahar, -usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

-nu am dar cantitati la ingrediente pentru ca e cel mai sigur sa probezi dupa propiul gust.
-in primul rind se curata limba si se pune intr-un plastic cu capac.
-in alt castron varsam cam 1 litru de apa unde adaugam zahar,otet ,sare si amestecind pina la topirea sarei si a zaharului,probam pina se anihileaza taria otetului si devine un gust dulce-acru.
-peste aceasta zeama se pune dafin,piper englez,usturoi cam 1 capatina curatat de coaja,6 cuisoare dupa care se amesteca si se toarna peste limba inchizindu-se bine.
-se baga la frigider si se tine 14 zile
Daca ti-a placut reteta noastra "limba marinata (israel)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de pui a la Nico

Rulada de pui a la Nico

Pieptul de pui se toaca marunt si se va marunti cu robotul pana va rezulta o pasta fina, se vor adauga

3 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu carne
Rulada de curcan cu legume

Rulada de curcan cu legume

Morcovul si telina se dau prin razatoarea mica si ceapa prin razatoarea mare. Se calesc in putin

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • -5 limbi intregi
  • -1 pachet de piper englezesc
  • -sare
  • -boia dulce
  • -boia iute
  • -dafin
  • -cuisoare
  • -otet
  • -zahar
  • -usturoi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulouri cu branza si sunca