autor:

Fara foto

» » Aperitive

limba marinata (israel)

Autor: catalink (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalink (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
-5 limbi intregi, -1 pachet de piper englezesc, -sare, -boia dulce, -boia iute, -dafin, -cuisoare, -otet, -zahar, -usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

-nu am dar cantitati la ingrediente pentru ca e cel mai sigur sa probezi dupa propiul gust.
-in primul rind se curata limba si se pune intr-un plastic cu capac.
-in alt castron varsam cam 1 litru de apa unde adaugam zahar,otet ,sare si amestecind pina la topirea sarei si a zaharului,probam pina se anihileaza taria otetului si devine un gust dulce-acru.
-peste aceasta zeama se pune dafin,piper englez,usturoi cam 1 capatina curatat de coaja,6 cuisoare dupa care se amesteca si se toarna peste limba inchizindu-se bine.
-se baga la frigider si se tine 14 zile
Daca ti-a placut reteta noastra "limba marinata (israel)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Nu-mi amintesc cand am mai purtat martisorul din piept ascuns pe sub pufoaica. Cu drag si voie buna,

5 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul. Se prepara urmatorul sos: Usturoiul

18 voturi    13 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • -5 limbi intregi
  • -1 pachet de piper englezesc
  • -sare
  • -boia dulce
  • -boia iute
  • -dafin
  • -cuisoare
  • -otet
  • -zahar
  • -usturoi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON