autor:

» » Aperitive

limba marinata (israel)

Autor: catalink (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalink (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
-5 limbi intregi, -1 pachet de piper englezesc, -sare, -boia dulce, -boia iute, -dafin, -cuisoare, -otet, -zahar, -usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

-nu am dar cantitati la ingrediente pentru ca e cel mai sigur sa probezi dupa propiul gust.
-in primul rind se curata limba si se pune intr-un plastic cu capac.
-in alt castron varsam cam 1 litru de apa unde adaugam zahar,otet ,sare si amestecind pina la topirea sarei si a zaharului,probam pina se anihileaza taria otetului si devine un gust dulce-acru.
-peste aceasta zeama se pune dafin,piper englez,usturoi cam 1 capatina curatat de coaja,6 cuisoare dupa care se amesteca si se toarna peste limba inchizindu-se bine.
-se baga la frigider si se tine 14 zile
Daca ti-a placut reteta noastra "limba marinata (israel)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • -5 limbi intregi
  • -1 pachet de piper englezesc
  • -sare
  • -boia dulce
  • -boia iute
  • -dafin
  • -cuisoare
  • -otet
  • -zahar
  • -usturoi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele de pui