Sosul se pregateste astfel: se toaca cu un cutit in forma de semiluna care se numeste "mezzaluna" 2 manunchiuri de patrunjel cu 5 catei de usturoi, un pic de ardei iute si citeva anchois (acciughe) in ulei. Se pune totul intr-o craticioara cu un pic de ulei de masline si se fierbe la foc mic un sfert de ora mestecind din cind in cind. Se adauga un pahar de suc de rosii si unul de supa si se lasa sa fiarba inca 10 minute. Se adauga o jumatate de pahar de otet si 2 pumni de faina alba, se potriveste de sare si piper si se amesteca bine bine pentru a obtine un amestec omogen si cremos. Se mai lasa pe foc alte 5 minute si gata.
Apoi se asaza pe platou feliutele de limba si se varsa sosul/crema deasupra, se poate pune si calda si rece
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii