autor:

» » Aperitive

Linzer cu branza dulce

Autor: cinca rodica (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cinca rodica (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2005

Ingrediente
5OO gr. faina, 25O gr. margarina ,4 oua, 1 cana zahar, 4 linguri smantana, 1 praf de copt stins cu suc de lamaie, 1 Kg. branza de vaca, 3 pachete de zahar vanilat, putin gris .

Dificultate: Redusa Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

5OO gr. faina se freaca cu margarina .Separat intr-un castron se mesteca 2 galbenusuri, 1 cana de zahar, 4 linguri de smantana, 1 praf de copt stins cu sucul de la o lamaie, coaja de lamaie. Toate acestea din castron se pune peste faina mestecata cu margarina si se face un aluat care se pune in tava unsa. Deasupra aluatului se pune branza preparata cu 2 galbenusuri, 2 plicuri de zahar vanilat, coaja de lamaie si zahar dupa gust. Peste aluat se presara putin gris apoi branza pregatita si se da la cuptor . Cele 4 albusuri ramase se bat spuma tare cu 4 linguri de zahar si putin suc de lamaie sau otet. Dupa 2O minute dupa ce s=a copt linzerul se scoate se pun albusurile deasupra si se mai da la cuptor 5 minute . Peste albusuri se poate presara ciocolata rasa sau ness.
Daca ti-a placut reteta noastra "Linzer cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • 5OO gr. faina
  • 25O gr. margarina ,4 oua
  • 1 cana zahar
  • 4 linguri smantana
  • 1 praf de copt stins cu suc de lamaie
  • 1 Kg. branza de vaca
  • 3 pachete de zahar vanilat
  • putin gris .

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
cascaval pane