autor:

Fara foto

» » Aperitive

Lipie cu ceapa si masline

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
o lipie, 3 cepe, 100 gr masline, o lingura de stafide, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie solzisori si se caleste in ulei incins. Se scurge foarte bine. Pe o lipie se asaza ceapa calita, stafidele si maslinele curatate de simburi. Lipia se inveleste in folie de aluminiu si se pune pe gratar timp de 5-10 minute, pina se patrunde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie cu ceapa si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tartă rustică cu brânză de vaci și broccoli

Tartă rustică cu brânză de vaci și broccoli

Ce ziceți de-o tartă cu blat crocant și interior pufos cu brânză fină de vaci? Dar de o tartă

5 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Paine impanata

Paine impanata

Lasam untul la temperatura camerei cateva ore( cel mai indicat ar fi de seara pina dimineata).Cand

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi copti