Reteta postata pe: 25 ianuarie 2011
Ingrediente
1 lipie, 50g jumari maruntite, 6 rosii cherry, 6 masline negre laity, 100g branza feta, Praz partea cu Frunze, Salata pt décor
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Tailem julienne frunzele de praz, rosiile in 4, daca sant mai maricele, sau in 2 daca sunt micute si indepartam samburii de la masline.
Intindem lipia pe o farfurie plata. Cu un cutit intindem branza pe toata suprafata, presaram jumarelele si alternam cu un rand de praz, rosii, masline si rulam cat mai strans.
Taiem in rondele, asezam bucatile pe pat de salata si servim cu un iart, lapte batut ori sana.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie cu jumari si praz" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Pe biscuitul cu migdale se pune unt, crema de branza de capra, verdeata si un file de anchois.
Legumele se spala. Se taie in cubulete. Se incinge tigaia intre timp.
Se folosesc pentru calirea
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Lia Maria (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011
Mihai , Ramona A , va multumesc din suflet.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011
Cely Snijec , Adriana K.D. , Mimi , va multumesc pt aprecieri. Pupici.
danutza (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011
Simplu şi gustos! O cină perfectă.Bravo! Fac şi eu.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011
Delicioasã!!!
mihai (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011
Lipie de 5 stele. Felicitari!
mimi (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2011
Delicioasa si dupa cum arata te indeamna sa day fuguta in bucatarie si sa te apuci de gatit...
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2011
ce bine arata..yami yami!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2011
Ca de obicei, ne incanti cu retete deosebite. Felicitari pentru prezentare!