autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Lipie cu jumari si praz

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 ianuarie 2011

Ingrediente
1 lipie, 50g jumari maruntite, 6 rosii cherry, 6 masline negre laity, 100g branza feta, Praz partea cu Frunze, Salata pt décor

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Tailem julienne frunzele de praz, rosiile in 4, daca sant mai maricele, sau in 2 daca sunt micute si indepartam samburii de la masline.
Intindem lipia pe o farfurie plata. Cu un cutit intindem branza pe toata suprafata, presaram jumarelele si alternam cu un rand de praz, rosii, masline si rulam cat mai strans.
Taiem in rondele, asezam bucatile pe pat de salata si servim cu un iart, lapte batut ori sana.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie cu jumari si praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pate de ficat vegetarian

Pate de ficat vegetarian

Vinetele se clatesc de sare si se pun pe o tava tapetata cu foaie de copt si se ung cu ulei de masline

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
San Jacobo de berenjena.

San Jacobo de berenjena.

Taiem vinata in rondele ,bagam in apa minerala ,lasam 30 minute. Scurgem bine,cu o hirtie de bucatarie

15 voturi    10 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 17 iulie 2011

    Interesanta reteta!!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2011

    Gabita M, sant asa usor de facut...sigur iti vor placea...Pupici.

  • Palette

    Palette (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

    Arata foarte frumos ... abia astept sa fac si eu ... sper sa-mi iasa la fel de aratoase!!! Cel mai sigur gustul este pe masura. Felicitari!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

      Mihai , Ramona A , va multumesc din suflet.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

      Cely Snijec , Adriana K.D. , Mimi , va multumesc pt aprecieri. Pupici.

    • danutza

      danutza (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

      Simplu şi gustos! O cină perfectă.Bravo! Fac şi eu.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011

      Delicioasã!!!

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011

      Lipie de 5 stele. Felicitari!

    • mimi

      mimi (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2011

      Delicioasa si dupa cum arata te indeamna sa day fuguta in bucatarie si sa te apuci de gatit...

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2011

      ce bine arata..yami yami!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2011

      Ca de obicei, ne incanti cu retete deosebite. Felicitari pentru prezentare!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 lipie
  • 50g jumari maruntite
  • 6 rosii cherry
  • 6 masline negre laity
  • 100g branza feta
  • Praz partea cu Frunze
  • Salata pt décor

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Alexandrina (Chef de cuisine)

Interesanta reteta!!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Amuzamente