Se amestecă 21 linguri de lapte, 16 linguri de zahăr, 16 linguri de ulei până se dizolvă zahărul. Se adaugă treptat 3 ouă întregi, 19-20 linguri de făină, 1 linguriţă bicarbonat, 2 linguri de gem, 1 pachet de zahăr vanilat.
Se unge cu ulei şi se tapetează cu făină tava de copt. Se tornă compoziţia în tavă şi se coace la foc potrivit. După 15 minute se întoarce tava în cuptor şi se mai coace.
După ce s-a copt şi s-a răcit se taie romburi şi se pudrază cu zahăr praf.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii