Se incinge cuptorul la 190⁰C.
Se bate untul cu zaharul.Se adauga Finesse Bourbon-Vanilla Aroma, esenta de alune de padure si ouale si se mixeaza.Intr-un vas se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.Se inglobeaza cele doua feluri de bomboane M&M’s.
Se formeaza din aluat bilute mai mici sau bile mai mari care se aseaza intr-o tava tapetaata cu foaie de copt, la o distanta de 3-4 cm unul de celalalt. Se dau biscuitii la copt 15 minute pana cand s-au rumenit usor.Se lasa sa se raceasca apoi se servesc.
http://lauradfood2.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii