autor:

Anonim

» » Aperitive

macaroane cu branza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
macaroane, branza telemea, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Macaroanele se fierb in apa clocotita (3 l) cu sare si putin ulei. Dupa ce se fierb, se strecoara si se trec prin jet de apa rece. Se scurg si se asaza intr-un vas cu ulei infierbantat, se amesteca cu branza telemea si se introduc la cuptor 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
MACAROANE CU BRANZA

MACAROANE CU BRANZA

Macaroanele fierte,strecurate se pun intr-o cratita cu unt fierbinte si se mai fierb putin la foc

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Macaroane cu branza de oaie

Macaroane cu branza de oaie

Nu pot lasa timpul sa stearga amintirile dragi copilariei mele. Asadar, dau timpul inapoi si ajung

6 voturi    7 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • macaroane
  • branza telemea
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Sufleu de cascaval