autor:

Anonim

» » Aperitive

macaroane cu branza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
macaroane, branza telemea, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Macaroanele se fierb in apa clocotita (3 l) cu sare si putin ulei. Dupa ce se fierb, se strecoara si se trec prin jet de apa rece. Se scurg si se asaza intr-un vas cu ulei infierbantat, se amesteca cu branza telemea si se introduc la cuptor 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Budinca de macaroane cu branza de vaci

Budinca de macaroane cu branza de vaci

- Fierbem pastele cu putina sare si 2 linguri ulei. Psta de branza: Batem ouale, adaugam smantana,

40 voturi    12 comentarii
1h
Budinci
Macaroane cu branza si stafide

Macaroane cu branza si stafide

Punem apa cu sare, unt, coniac si ceapa in cratita si lasam sa fiarba. Cand clocoteste, scoatem ceapa

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • macaroane
  • branza telemea
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Triunghiuri cu cascaval