autor:

Iuliana Matei

» » Aperitive

Macaroane cu branza

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1 punga de macaroane, 1/2 kg barnza, 2 oua, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe apa in clocot cu punina sare si apoi se pun macaroanele, se ai lasa un pic pe foc pana se inmoie macaroanele.

Se bat ouale.
Se rade branza.
Se amesteca ouale cu branza si apoi cu macaroanele si se pun in cuptor.

Se tin in cuptor circa 20 de minute.

Se servesc cu zahar pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Macaroane cu branza si stafide

Macaroane cu branza si stafide

Punem apa cu sare, unt, coniac si ceapa in cratita si lasam sa fiarba. Cand clocoteste, scoatem ceapa

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Macaroane cu branza

Macaroane cu branza

Se fierb macaroanele circa 8 min in apa cu sare, se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.Se

16 voturi    6 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 punga de macaroane
  • 1/2 kg barnza
  • 2 oua
  • zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii