Macaroanele se introduc in apa clocotita cu sare si putin ulei apoi se fierb 10 min; se ia vasul de pe foc, se adauga apa rece si se lasa sa se raceasca 15 min, se strecoara si se trec prin jet de apa rece.
Ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de supa , se adauga carnea tocata , continuand inabusirea 10-15 min, apoi pasta de tomate. Macaroanele se scurg de apa , se adauga compozitia de carne si sos , sare si piper. Deasupra se presara 100 g de cascaval ras si se introduce la cuptor 10-15 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii