autor:

Anonim

» » Aperitive

macaroane cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de vita, macaroane, unt, ulei, ceapa, pasta de tomate, cascaval, piper, supa de oase, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Macaroanele se introduc in apa clocotita cu sare si putin ulei apoi se fierb 10 min; se ia vasul de pe foc, se adauga apa rece si se lasa sa se raceasca 15 min, se strecoara si se trec prin jet de apa rece.
Ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de supa , se adauga carnea tocata , continuand inabusirea 10-15 min, apoi pasta de tomate. Macaroanele se scurg de apa , se adauga compozitia de carne si sos , sare si piper. Deasupra se presara 100 g de cascaval ras si se introduce la cuptor 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "macaroane cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Macaroane cellentani cu sos de morcovi si carne de vita

Macaroane cellentani cu sos de morcovi si carne de vita

Se incinge uleiul de masline intr-o oala de fiert subpresiune si se caleste 3-4 minute carne de vita

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Piftie de curcan portionata

Piftie de curcan portionata

Se curata bine si se spala carnea. Puneti toata carnea intr-o cratita mai mare impreuna cu morcovii,

63 voturi    18 comentarii
4h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pate de casa cu ciuperci